Anlæg

Bred erfaring med anlægs- og servicearbejde
– din sikkerhed for høj faglighed

“Det gode samarbejde skaber fundamentet for en god byggeproces”

Vores alsidige erfaring med anlægs- og servicearbejde samt vores medarbejderes store viden gør, at vi kan løse og udføre alle opgaver, fra de helt små og simple, til større og mere komplekse. Det altafgørende for os i hver enkel proces er, at vi skaber en god oplevelse for vores kunder og samarbejdspartnere med afsæt i åben dialog, et stort informationsflow og rettidig omhu. Med udgangspunkt i kundernes krav sammensætter vi det bedste team af specialister, som hver især sikrer, at opgaven løses på optimal vis – i den aftalte kvalitet, til aftalt tid og pris.

 

Petrokemiske anlæg og miljøforurening

CJ er din erfarne samarbejdspartner, når det kommer til petrokemiske anlæg og håndtering af miljøforurening, hvor arbejdsmiljøet og ekspertisen er i højsædet.

Servicearbejde for erhverv

Siden 2011 har vi udført forskellige typer service- og vedligeholdelsesopgaver for en lang række brancher, heriblandt produktionsvirksomheder, transportsektoren samt forsyningsvirksomheder.

Anlægsarbejde

Hos CJ klarer vi alle former for traditionelt anlægsarbejde inden for jord- og betonarbejde, kloakarbejde, belægningsarbejde og ledningsarbejde.