Den erfarne elementmontageleder Jesper Sørensen er ny mand i spidsen for den nye afdeling CJ Montage, som CJ A/S åbner den 1. september. Han sætter nu holdet i afdelingen. Afdelingen skal hovedsagelig servicere totalentreprenører og bygherrer som underleverandør.

Torsdag den 1. september åbner CJ A/S en ny afdeling på sin adresse i Fredericia: CJ Montage med den erfarne leder af montageafdelinger Jesper Sørensen som leder.

“Afdelingen kommer til at montere alle typer af betonelementer til bolig- og erhvervsbyggerier – også sandwichelementer. Vi kommer også til at levere og montere komplette råhuspakker,” fortæller Jesper Sørensen.

”Vi har haft en del forespørgsler på opgaver inden for montage, og derfor var det nærliggende at række ud tilJesper, da muligheden bød sig. Montageafdelingen bliver et nyt vigtigt strategisk ben i CJ A/S og passer perfekt til vores struktur og profil,” siger Jonathan Smetana, adm. direktør for CJ A/S, der tilføjer: ”Vi har store forventninger til afdelingens udvikling i den kommende periode.”

Elementmontageafdelingen hører organisatorisk under CJ Egenproduktion. Nok er afdelingen og lederen ny, men CJ Montage er funderet på kendte CJ-værdier som ansvarlighed og positiv arbejdspladskultur.

“Mine folk skal trives og synes, det er sjovt og udfordrende at arbejde for CJ Montage. De skal få et kick af arbejdet, være godt uddannet og lige som jeg stræbe efter at være de dygtigste i branchen. Vi går ikke på kompromis med sikkerhed eller kvalitet, som er nøgleparametre for CJ og mig – sammen med ordentlighed, ansvarlighed og at holde ord,” siger Jesper Sørensen.

“Jespers værdisæt passer netop enormt godt med vores i CJ A/S. Desuden har han et fantastisk indblik i montagemarkedet og komplementerer CJ som leder af CJ Montage, som han nu skal bygge op til at være underleverandør for hoved- og totalentreprenører samt bygherrer. Montage er for CJ A/S et ekstra ben med et betydeligt vækst- og udviklingspotentiale,” siger Jonathan Smetana.

En af Jesper Sørensens første opgaver er at sætte det hold, der skal spille CJ Montage stærk. “Det er for mig ikke vigtigt at være størst. Jeg vil hellere have de 20 bedste folk i et spændstigt team end 100, som kun kører på halv kraft. I opgaveløsningen tager vi udgangspunkt i kundernes behov og udfordringer,” siger Jesper Sørensen.

FAKTA
Jesper Sørensen er uddannet entreprenørmekaniker og har arbejdet med betonelementer og montage i 20 år.

Inden CJ A/S var han produktionschef for bl.a. elementmontage i entreprenørvirksomheden JFP. Før det var han entreprisechef for betonelementleverandøren CRH.

42-årige Jesper Sørensen er gift, har fire børn og bor i Brørup.

Se omtale af CJ Montage i Fredericia Dagblad