Han kommer til at stå for hele viften af entreprise opgaver, både store, mellemstore og små projekter fra hans daglige gang på kontoret i Horsens.

Troels har mange års erfaring i byggebranchen. Han er oprindelig uddannet kloakmester og siden bygningskonstruktør. Som entrepriseleder har han stået for store entrepriser i blandt andet Aarhus ved Per Aarsleff A/S, samt flere private sanerings opgaver. Ligeledes har han stået for byggemodninger for Aarhus Vandforsyning.

”Jeg glæder mig, til at udvikle mig både fagligt, men også personligt. Jeg forventer at kunne bidrage med en masse til de projekter, vi skal håndtere i fremtiden. De projekter hvor mine kompetencer virkelig kan sættes i spil er kloakeringsprojekter. Jeg oplever CJ A/S som en stærk virksomhed med et spændende værdigrundlag, så jeg glæder mig rigtig meget til at tage fat om mit virke hos CJ”, siger Troels Jørgensen.

Privat bor Troels tæt på Vejle med hustru og sine 2 børn, men kommer nu til, at høre hjemme i CJ A/S’s afdeling i Horsens.

Velkommen til Troels CJ A/S – Vi bygger på faglighed og stærke relationer