Det er med stor tilfredshed, at CJ – som totalentreprenør – nu har afleveret en stor tilbygning til Hotel Fredericia.

Med fokus på det gode samarbejde mellem alle parter i byggeprocessen blev byggeriet udført på 9 måneder.

Indvielsen blev markeret med en fest af de mere usædvanlige. Et hundrede gæster blev underholdt af Nicolai Koppel, og efterfølgende koncert på Fredericia Teater med Mads Langer. Alle gæsterne overnattede i de nye værelser.

Borgmester Jacob Bjerregaard kunne sent torsdag eftermiddag – og hjulpet af hoteldirektør Einar Kring – klippe snoren til den nye store fløj med 41 værelser og topmoderne møde- og konferencelokaler. – Jeg er glad for, at hotellet er i vækst, for det er også det, som præger Fredericia i disse år, sagde byens førstemand, som er glad for de nye rammer, der opfylder et behov for flere hotelværelser til teatergæster, konferencegæster, udstillere i Messe C og turister.

Billedhugger Søren West har udført den skulptur, der markerede indvielsen af den nye hotelføj, og den bærer titlen ”Vækst”. Materialerne er gode danske sten hentet fra et stenbrud på Bornholm og i Sydsverige, afslørede kunstneren i sin præsentation af værket. Det var i april sidste år, at Jacob Bjerregaard tog første spadestik til den nye hotelfløj, der er tegnet af arkitekt Thomas Thomsen i Fredericia, og som CJ A/S har bygget.