Evnen til at smile lidt af det hele og gedigen humor er gode modpoler til det vigtige og seriøse job som kalkulatør i CJ’s afdeling Service og Tankeanlæg for nytiltrådte Kenneth Mikkelsen.

Kenneth Mikkelsen er oprindeligt uddannet bygningskonstruktør og har en kandidat i byggeledelse fra Aalborg Universitet, som kvalificerer ham til at jonglere med tallene og regne det hele rigtigt ud, når CJ skal afgive skarpe og seriøse priser til kunderne i Service og Tank.

Erfaring fra roller som projektassistent og beregner i andre byggevirksomheder kvalificerer Kenneth Mikkelsen til at sparre og give råd til optimeringer i byggeforløbet inden det er kommet i gang, som er et af CJ’s vigtige strategiske fokusområder: sparring med kunderne.

”Jeg har selv været på utallige byggepladser og ved, hvor mulighederne for besparelser er eller risikoen for faldgruber, som vi skal tage ud af regnestykket og ligningen allerede inden, vi er kommet i gang”, siger Kenneth Mikkelsen som indgangsbøn til opgaven i CJ.

”Jeg går til stillingen med smil på læben. Både fordi jeg glæder mig enormt til udfordringen i CJ, som jeg har hørt meget godt om, og fordi jeg som person har nemt til smil og lave lidt sjov og spas i hverdagen, så tingene ikke bliver alt for seriøse hele tiden”, siger Kenneth Mikkelsen, der får arbejdsplads på hovedkontoret i Fredericia.