Michael Spliid Pedersen er ny byggeleder hos CJ A/S

Michael, ofte blot kaldet Spliid, er for nyligt blevet ansat hos CJ som byggeleder. Første opgave bliver projektet Promenaden i Fredericia.

Spliid er uddannet tømrer, men har også læst bygningsingeniør samt taget kurser i både økonomi og jura. Så det er en mand med mange kompetencer, der er kommet til CJ.

Tømrerfaget har bragt Spliid vidt omkring, både i Danmark, men også det store udland, da CJ’s nye mand blandt andet har arbejdet i Australien i 1 år.

 

For Spliid er der store forventninger til ansættelsen ved CJ. Som Spliid selv siger: ”Jeg håber, jeg kan bringe min erfaring positivt i spil allerede fra dag et, men også lære mere om forskellige typer byggerier, og derved blive en dygtigere byggeleder. Jeg er sikker på at jeg ved CJ vil få rig mulighed for et tæt samarbejde med underentreprenører, rådgivere og bygherrer – og det glæder jeg mig meget til”.

”Forhåbentlig kan jeg være med til at få adskillige projekter til at køre godt og effektivt i mål. Jeg prioriterer at tid, kvalitet og økonomi hænger sammen, og det tror jeg kun kan ske, hvis alle parter arbejder i samme retning. Uanset om det er mandskab, bygherre, rådgivere osv. Her tror jeg, at jeg kan bidrage positivt”.

Fritiden bruges flittigt på styrketræning, boksning og bodybuilding – så det er også en mand, der kan tage fat ude på byggepladserne, hvor Spliid selv foretrækker at komme ud så ofte som muligt.

Derudover bruges fritiden på at istandsætte et nedlagt landbrug sammen med kæresten og nyde naturen sammen deres to hunde.