ANLÆG, BOLIG og ERHVERV

– i topklasse…

BredERFARING

Siden 2011, hvor virksomheden blev grundlagt, har vi udført alle former for anlægsarbejde og byggeprojekter i en kombination af egenproduktion og styringsopgaver med udvalgte dygtige samarbejdspartnere. Vi drives af at udvikle og optimere alle opgaver, såvel store som små, og både som fag-, hoved- og totalentrepriser.

TætteRELATIONER

Vores mål har altid været at skabe værdi for alle parter, såvel kunder som samarbejdspartnere. Og det lykkes kun, fordi vi løbende udvikler vores medarbejderes kompetencer, nærer de gode relationer til vores dygtige samarbejdspartnere og ikke mindst, fordi vi lytter til vores kunder. Vores mangeårige viden og erfaring er med til at sikre, at vores samarbejdspartnere og kunder oplever tryghed gennem processen, og at de opnår den ønskede kvalitet og det ønskede resultat.

OptimaleBYGGELØSNINGER

Hos CJ brænder vi for arbejdet. Vi vil samarbejde, og ønsker at skabe gode anlægs- og byggeprojekter, hvilket kommer til udtryk gennem vores faglige tilgang og medansvar over for alle projekter. Vi er imødekommende, servicemindede og professionelle i alle henseender og dét, kombineret med god projektledelse og skræddersyede løsninger til konkurrencedygtige priser, skal støtte op om vores vision: Vi vil være det foretrukne valg hos kunder og leverandører.

 

Kundecitater

 • ADP A/S, der er driftsselskabet bag Fredericia, Middelfart og Nyborg Havn, har igennem de seneste år haft et godt samarbejde med CJ. De udfører blandt andet ad hoc opgaver som afvandings- og belægningsarbejde, samt beton- og tømrerarbejde i forbindelse med reparationer af kajkonstruktioner, og senest har de været hovedentreprenør på et større anlægsprojekt vedrørende etablering af containerarealer på Fredericia Havn. Arbejdet er tilfredsstillende. Der er en tæt dialog i processen, og CJ har en pragmatisk tilgang til at få udfordringerne løst, og opgaven gennemført til tiden. Samtidig er det altafgørende, at de – udover at tilbyde en god salgspris - stiller med kompetente formænd og et godt team. De er vant til at komme på en byggeplads, der skal fungere.
  Søren Møller Petersen
  Anlægschef/Chief Construction Manager
  -
 • Kanalbyen i Fredericia har gennem en årrække samarbejdet med CJ A/S. De har blandt andet udført forskellige entrepriser for os, hvor entreprisen på etableringen af kloak, veje og promenader har været den hidtil største. Ud over at CJ A/S har udført entreprisearbejder for os, benytter vi os også af dem til reparationsarbejder og mindre nyanlæg. Den indsats CJ A/S yder er vi fuldt ud tilfredse med, og deadlines overholdes. Ligeledes er deres folk gode til at komme med indspark til, hvordan tingene kan gøres og i en konstruktiv dialog finder vi den rette løsning.
  Henning Bøgh
  Chefkonsulent/ingeniør
  -
 • Efter anbefaling entrerede vi med CJ A/S, til noget fundaments arbejde, i forbindelse med renovering af nogle tanke. CJ’s største force er medarbejderne. De har en enorm stor faglighed, og så er de imødekommende og servicemindede. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, udfordringerne som er opstået undervejs, er altid blevet løst hurtigt og sikkert.
  Michael Kramer
  Miljø- og tankansvarlig
  -
ADP A/S, der er driftsselskabet bag Fredericia, Middelfart og Nyborg Havn, har igennem de seneste år haft et godt samarbejde med CJ. De udfører blandt andet ad hoc opgaver som afvandings- og belægningsarbejde, samt beton- og tømrerarbejde i forbindelse med reparationer af kajkonstruktioner, og senest har de været hovedentreprenør på et større anlægsprojekt vedrørende etablering af containerarealer på Fredericia Havn. Arbejdet er tilfredsstillende. Der er en tæt dialog i processen, og CJ har en pragmatisk tilgang til at få udfordringerne løst, og opgaven gennemført til tiden. Samtidig er det altafgørende, at de – udover at tilbyde en god salgspris - stiller med kompetente formænd og et godt team. De er vant til at komme på en byggeplads, der skal fungere.
Søren Møller Petersen
Anlægschef/Chief Construction Manager
-
Kanalbyen i Fredericia har gennem en årrække samarbejdet med CJ A/S. De har blandt andet udført forskellige entrepriser for os, hvor entreprisen på etableringen af kloak, veje og promenader har været den hidtil største. Ud over at CJ A/S har udført entreprisearbejder for os, benytter vi os også af dem til reparationsarbejder og mindre nyanlæg. Den indsats CJ A/S yder er vi fuldt ud tilfredse med, og deadlines overholdes. Ligeledes er deres folk gode til at komme med indspark til, hvordan tingene kan gøres og i en konstruktiv dialog finder vi den rette løsning.
Henning Bøgh
Chefkonsulent/ingeniør
-
Efter anbefaling entrerede vi med CJ A/S, til noget fundaments arbejde, i forbindelse med renovering af nogle tanke. CJ’s største force er medarbejderne. De har en enorm stor faglighed, og så er de imødekommende og servicemindede. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, udfordringerne som er opstået undervejs, er altid blevet løst hurtigt og sikkert.
Michael Kramer
Miljø- og tankansvarlig
-
Et godt samarbejde bygger i den grad på gensidig tillid og forståelse. Det finder vi hos CJ, hvor et ord er et ord. De overholder deres aftaler og har stor forståelse for, at vi er en fødevareproducerende virksomhed, der producerer 24/7. Samtidig med at de har et stort byggekendskab til både materialer og processer, så er de kreative i deres løsninger. Og det betyder, at vi får så gode løsninger som muligt til så få penge som muligt.
Michael Thomsen
Bygningsansvarlig
-