Den nyuddannede civilingeniør fra Aalborg Universitet, Rasmus Kolkjær Svane, er tiltrådt som byggeleder hos CJ A/S, Fredericia.

Opgaven bliver i første omgang at bidrage til projektstyringen af det omfattende projekt Holbergs Have, som CJ A/S udfører for Pierre Ejendomme i Kolding.

”Rasmus er en spændende profil, som skal føres godt og solidt ind i byggebranchen omkranset af gode, erfarne kolleger i CJ A/S. Han medbringer masser af viden blandt andet bæredygtige byggeprocesser – og er derfor den helt rigtige profil til eksempelvis et byggeri som Holbergs Have”, siger Kristian Lundfold, leder af Byggeri og Erhverv i CJ A/S, hvor Rasmus Kolkjær Svane er tilknyttet.

”Jeg har en begrundet forventning om at komme ind i en professionel og bæredygtig organisation, hvor jeg bliver en del af et meget dygtigt projektteam”, siger Rasmus Kolkjær Svane til sin opstart i CJ A/S, hvor han allerede har kastet sig over opgaverne i Kolding.

Holbergs Have bliver Koldings første private senior bofællesskab med 26 boliger og et stort fælleshus. Projektet opføres på en næsten 7.000 kvm stor grund, hvor der tidligere lå en større erhvervsejendom, som nu nedrives for at give plads til dette spændende byggeri.

Billedet af Rasmus Svane Kolkjær er privat og kan fri afbenyttes.