Søren Lindner Mikkelsen er ansat som projektleder hos CJ A/S, den Fredericia-baserde entreprenør-virksomhed.

Søren Lindner Mikkelsen skal i første omgang primært lette processerne omkring Shells tankanlæg i Fredericia og hjælpe til med at få grupperne til at arbejde sammen i et sundt og bæredygtigt teamwork.

Søren har blandt andet en fortid hos Aarsleff Rail som entreprise- og sektionsleder med ansvar for anlægsopgaver samt hos HLM Landmåling som regionsdirektør. Han er certificeret facilitator og kommer med en uddannelse som både bygningskonstruktør og som kloakmester.

”Jeg glæder mig til at kunne udfylde min rolle som projektleder hos CJ A/S og sammen med tilfredse kunder, især vores partner Shell på raffinaderiet, og kollegerne, med energi samt godt humør, at levere bæredygtig kvalitet på aftalte vilkår”, siger Søren Lindner Mikkelsen.

”Vi er glade for at have Søren med på holdet. Vi er sikker på, at vi får stor glæde af hans mange kompetencer, hans høje niveau samt ikke mindst altid smittende gode humør, som vi har lært det at kende”, siger Morten Hestbæk, CJ A/S, leder af afdelingen, der er specialiseret i blandt andet tankanlæg.

Billedet af Søren Lindner Mikkelsen er privat og kan fri afbenyttes.