Claus får en rolle som det kommunikative bindeled, som sikrer at dialogen mellem os i CJ og vores bygherrer forløber som den skal. Hans brede og dybe erfaring i mange grene af byggebranchen vil især komme vores industri- og tankservice til gode, når han træder ind i sin rolle.

Vi glæder os meget til at byde den tidligere bygningssnedker, bygningskonstruktør, arbejdsmiljø-koordinator og projektleder velkommen, og ser frem til et sæt øjne, som har set lidt af hvert i vores branche. En målbevidst mand, som er klar på at skrue op for arbejds-blusset når slutspurten sættes ind, som kan være på alles side under en forhandling, og som glæder sig til at udvikle sine leder- og forhandlingsevner hos CJ.

Privat er Claus gift med Maria, og bor med hende og deres to døtre i deres hjem i Vejle. Med deres to hunde og en forkærlighed for kystfiskeri bruger Claus en hel del af sin fritid på ude i den friske luft. Et godt supplement til et arbejde, der kræver omstilling og overblik, og som ser spændt frem til at se Claus i sit es.

Velkommen til Claus – vi glæder os!