Fyn/Vestsjælland

Afdelingen startede i Langeskov grundet voksende efterspørgsel efter service- og anlægsarbejde samt i Kalundborg betinget af CJ’s speciale i tankanlæg, hvor man sikrede sig en åremålskontrakt med nogle vægtige aktører.

Nu er serviceydelserne udvidet til en noget bredere portefølje og med stor udnyttelse af synergier til Fredercia-kontorets produktionsapparat og adgang til alle kompetencer og grej der, så man løfter endog ganske store og komplekse opgaver på tværs af kompetence-spektret i CJ-koncernen i dag.

Michael B. Dalager
Afdelingsleder
60 54 39 00
mbd@cj-as.dk

Vores kompetencer – Vestsjælland

Entreprenør Fyn og Vestsjælland

CJ A/S startede en afdeling i Langeskov på Fyn for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter service- og anlægsarbejde i det fynske.
Under afdelingen på Fyn hører også Kalundborg, hvor CJ A/S grundet sin ekspertise inden for tankanlæg og vedligehold af produktionsapparatet i industri på havne, sikrede sig en åremålskontrakt med nogle betydningsfulde aktører.

Disse strategiske placeringer har været afgørende for at kunne levere vores tjenester tæt på vores kunder og imødekomme deres behov.

Afdelingerne arbejder selvstændigt, men med fokus på udnyttelse af synergierne til blandt andet hovedkontoret i Fredericia og afdelingen for egenproduktion. Langeskov og Kalundborg drager fordel af CJ’s samlede produktionsapparat samt adgangen til alle kompetencer og udstyr Dette betyder, at vi nu er i stand til at løse selv de mest komplekse og omfattende opgaver på tværs af hele kompetencespektret i CJ-koncernen.

Vores udvidelse af serviceydelserne er et resultat af vores dedikation til kvalitet og evnen til løbende at tilpasse os og udvikle vores ekspertise og kompetencer. Vi tror på betydningen af at være fleksible og imødekommende i forhold til vores kunders behov. Derfor har vi arbejdet hårdt på at styrke vores portefølje for at imødekomme deres krav. Vi er udvalgt til at være fast servicepartner for flere kommuner, erhvervsvirksomheder, industrivirksomheder og havne i regionen. Det er vi stolte af.

Din entreprenør Fyn og Vestsjælland. Vi tilbyder den komplette vifte af services i CJ-koncernen via vores serviceafdeling i Langeskov og med fuld adgang til produktionsapparatet i Fredericia. Vi har investeret betydelige ressourcer i at sikre, at vores team har adgang til det nødvendige udstyr og kompetencer for at udføre store og komplekse opgaver med succes. Vi arbejder blandt andet ud fra DGNB standarder og normer i byggerier, hvor det er påkrævet og ud fra højeste kvalitetsstandarder for moderne byggeri og anlægsarbejde.

Vi opbygger tillid og stærke relationer for at opnå fælles succes med vores kunder og partnere. Vi er ydmyge over for vores virksomheds værdier og vores ansvar overfor samfundet. Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at bevare vores ry som en pålidelig og innovativ virksomhed i branchen, der er dedikeret til kvalitet og service i højeste klasse.

Afdelingen i CJ A/S startede sin rejse i Langeskov for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter service- og anlægsarbejde. I Kalundborg udnyttede CJ A/S også sin ekspertise inden for tankanlæg og sikrede sig en åremålskontrakt med nogle betydningsfulde aktører. Disse strategiske placeringer har været afgørende for at kunne levere vores tjenester tæt på vores kunder og imødekomme deres behov.

Vi er glade for at vores serviceydelser nu er blevet udvidet til en bredere portefølje. Vi har formået at udnytte synergierne med vores kontor i Fredericia og drage fordel af deres produktionsapparat samt adgangen til alle kompetencer og udstyr der. Dette betyder, at vi nu er i stand til at løse selv de mest komplekse og omfattende opgaver på tværs af hele kompetencespektret i CJ-koncernen.

Vores udvidelse af serviceydelserne er et resultat af vores dedikation til kvalitet og evnen til løbende at tilpasse os og udvikle vores ekspertise. Vi tror på betydningen af at være fleksible og imødekommende over for vores kunders behov. Derfor har vi arbejdet hårdt på at styrke vores portefølje for at imødekomme deres krav.

Din entreprenør Fyn og Vestsjælland. En af vores styrker er vores evne til at identificere og udnytte synergier mellem vores afdelinger. Med vores serviceafdeling i Langeskov og vores produktionsapparat i Fredericia er vi i stand til at tilbyde en bred vifte af løsninger og opfylde vores kunders behov på tværs af branchen. Vi har investeret betydelige ressourcer i at sikre, at vores team har adgang til det nødvendige udstyr og kompetencer for at udføre store og komplekse opgaver med succes.

For os i CJ A/S handler vores succes ikke blot om at bygge strukturer. Det handler om at opbygge tillid, stærke relationer og opnå fælles succes. Vi er ydmyge over for vores virksomheds værdier og vores ansvar overfor samfundet. Vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for at bevare vores ry som en pålidelig og innovativ virksomhed i branchen, der er dedikeret til kvalitet og service i verdensklasse.