Tankanlæg

Vi har stor fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed på alle vores opgaver, både generelt og specielt i denne afdeling, som kræver en helt særlig opmærksomhed.

Nybyggeri eller renovering/vedligehold på tankanlæg, siloer m.v.? Så bør man spørge CJ. Det sparer potentielt en masse, ikke mindst bøvl.

CJ A/S er specialiseret inden for tankanlæg og petrokemiske anlæg, hvor vi både forestår projektering og nybygning samt service- og vedligeholdelsesopgaver til opretholdelse af et sikkert og velfungerende produktionsapparat hos vore kunder.

CJ A/S har langtidskontrakter med en række destillerier, bryggerier, mejerier og tankanlæg over hele landet. Eksperterne fra tankanlæg har opbygget stor knowhow og forståelse for denne niche-del af byggeriet.

Tankanlæg og raffinaderier:

  • Renovering og nyetablering af tankanlæg

  • Fundaments arbejde for tanke, rør og udstyr

  • Ombygning og reparation af tankgårdsvægge

  • Udlægning af oliegrus og udførelse af membranarbejder

  • Jordarbejder for kabel- og ledningsarbejder

  • Håndtering af miljøforurening

  • Vintertjeneste

  • Generel vedligehold

Vores kompetencer

Renovering og nyetablering af tankanlæg
Fundaments arbejde for tanke, rør og udstyr
Ombygning og reparation af tankgårdsvægge
Udlægning af oliegrus/sand og udførelse af membranarbejder
Jordarbejder for kabel- og ledningsarbejder
Håndtering af miljøforurening
Vintertjeneste
Generel vedligehold

Vores referencer

Se nogle af vore referencecases vi har begået igennem årene – eller kontakt os med dine planer for dit næste byggeprojekt, så vi kan afgive et uforpligtende bud på dette.

Tankanlæg

Når det kommer til nybyggeri, renovering eller vedligeholdelse af tankanlæg, siloer og lignende konstruktioner er CJ A/S det rette sted at henvende sig. Vi har årelang erfaring med dette specialområde – og det er vores kunders entydige fordel.

Som specialister inden for tankanlæg og petrokemiske anlæg tilbyder vi vores kunder en omfattende service og videnspakke. Dette strækker sig fra projektering og nybygning til service- og vedligeholdelsesopgaver. Vores primære mål er at sikre, at vores kunders produktionsapparater fungerer sikkert og effektivt på kort og på lang sigt.

Vores forretningsmodel er at opretholde langvarige samarbejdskontrakter med vores kunder, fordi de får maksimal fordel af den opbyggede viden om kundens produktionsapparat hos os. Vi arbejder bl.a. for destillerier, bryggerier, landbrug, mejerier og tankanlæg over hele landet. Herigennem har vi opbygget en dybdegående knowhow og forståelse for den unikke og specialiserede verden af tankanlæg.

Vores eksperter inden for tankanlægsområdet er altid ajour med den nyeste viden og teknologi for at sikre, at vi leverer ydelser af højeste kvalitet. Vi kombinerer innovation, erfaring og dedikation for at imødekomme vores kunders behov på bedste vis.

At samarbejde med CJ A/S handler ikke bare om selve byggeriet eller vedligeholdelse af tankanlægget. Det handler også om at opbygge solide relationer baseret på tillid og gensidig respekt. Vi værdsætter de forbindelser, vi har til vores kunder, partnere og medarbejdere og stræber altid efter at opnå en dyb og meningsfuld samarbejdsoplevelse.

Så hvis du står over for en opgave inden for tankanlæg, siloer eller beslægtede områder, så tøv ikke med at kontakte CJ A/S.
Vi er klar til at levere service af højeste kvalitet, baseret på vores omfattende erfaring, knowhow og innovative tilgang. Lad os hjælpe dig med at skabe et sikkert og velfungerende produktionsapparat.

Når det kommer til nybyggeri, renovering eller vedligeholdelse af tankanlæg, siloer og lignende strukturer, er CJ A/S det rette sted at henvende sig. Ved at inddrage vores ekspertise og erfaring kan vi potentielt spare dig for mange besværligheder og uforsikrede risici.

Som specialister inden for tankanlæg og petrokemiske anlæg tilbyder vi vores kunder en omfattende service. Dette strækker sig fra projektering og nybygning til service- og vedligeholdelsesopgaver. Vores primære mål er at sikre, at vores kunders produktionsapparater fungerer sikkert og effektivt på længere sigt.

En afgørende del af vores forretningsmodel er at opretholde langvarige kontrakter med vores kunder. Vi er stolte over at kunne samarbejde med destillerier, bryggerier, mejerier og tankanlæg over hele landet. Denne forbindelse tillader os at opbygge en dybdegående knowhow og forståelse for den unikke og specialiserede verden af tankanlæg.

Vores eksperter inden for tankanlægsområdet er altid ajour med den nyeste viden og teknologi for at sikre, at vi leverer ydelser af højeste kvalitet. Vi kombinerer innovation, erfaring og dedikation for at imødekomme vores kunders behov på bedste vis.

At samarbejde med CJ A/S handler ikke bare om selve byggeriet. Det handler også om at opbygge solide relationer baseret på tillid og gensidig respekt. Vi værdsætter de forbindelser, vi har til vores kunder, partnere og medarbejdere og stræber altid efter at opnå en dyb og meningsfuld samarbejdsoplevelse.

Så hvis du står over for en opgave inden for tankanlæg, siloer eller beslægtede områder, så tøv ikke med at kontakte CJ A/S. Vi er klar til at levere service af højeste kvalitet, baseret på vores omfattende erfaring, knowhow og innovative tilgang. Lad os hjælpe dig med at skabe et sikkert og velfungerende produktionsapparat.