Anlægsarbejde

Det traditionelle anlægsarbejde er en væsentlig grundsten i CJ’s portefølje.

Vores dygtige medarbejdere besidder hver især forskellige specialistkompetencer. Afdelingen søger hele tiden nye og bedre måder at gøre tingene på, som optimerer projektforløb og samarbejder.

Anlæg arbejder for både offentlige instanser, erhvervslivet og private. Maskinparken er up-to-date og medvirkende til effektive projektforløb.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på din næste anlægsopgave.

Anlægsafdelingen kan favne bredt og levere skræddersyede løsninger i høj kvalitet med lave omkostninger indenfor områder som:

  • Jord- og kloakarbejde

  • Vej- og belægningsarbejde

  • Betonarbejde

  • Havnearbejde

  • Lednings- og kabelarbejde

Vores kompetencer

Byggemodninger
Veje- og P-pladser
Byggegruber
LAR løsninger
Kloakrenovering
Industrianlæg
Miljøoprensninger
Banearbejder
Havnearbejder
Anlægsbeton

Vores referencer

Se nogle af vore referencecases vi har begået igennem årene – eller kontakt os med dine planer for dit næste byggeprojekt, så vi kan afgive et uforpligtende bud på dette.

Anlægsarbejde

Vores erfaring og ekspertise inden for traditionelt anlægsarbejde er en essentiel del af vores omfattende portefølje hos CJ A/S. Vores team af dygtige medarbejdere kan bidrage med forskellige specialistkompetencer inden for feltet og vi har en omfattende maskinpark til at understøtte arbejdet, så det bliver effektivt og i bedste kvalitet. Det er vores mål og bestræbelse ved enhver opgave, stor eller lille.

Vi løser opgaver som anlæg af veje, cykelstier, byggemodninger, tunneler, broer, havne og lignende anlæg samt med de tilknyttede opgaver som grave- og jordarbejde, rør- og kabellægning, samt belægninger.

Vi arbejder i hele landet, men primært i en 75 km radius fra vores kontorer i Fredericia, Horsens, Langeskov på Fyn og vores kontor på raffinaderiet i Kalundborg.

Vi tror på, at et team, der arbejder tæt sammen og har en fælles vision, er i stand til at opnå de bedste resultater. Vores hold er dedikeret til at levere til tiden, effektivt og med høj kvalitet. Vi imødekommer vores kunders behov med vores ekspertise og professionelle tilgang, og vi er altid åbne for at implementere nye teknikker og metoder. Vi vil sikre, at vores arbejde er up-to-date og i trit med tiden.

Med vores opdaterede maskinpark og vores innovative tilgangsformer kan vi levere selv de mest komplekse anlægsprojekter inden for de aftalte tidsrammer og med højeste kvalitet.

Vi har omfattende erfaring med at arbejde i forskellige sektorer og områder af anlægsarbejde, eksempelvis vejarbejde og kloakarbejde til betonarbejde og arbejder på havne. Opgaverne løses i nært samarbejde og samspil med vores kunder og samarbejdspartnere, som ofte er kundens rådgivere – arkitekter, ingeniører eller driftsledere.

Vi opfordrer dig til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din næste anlægsopgave, stor eller lille, nyetablering eller renovering. Vi klarer det hele og har erfaringen med langt det meste lige fra det simple til det komplekse og omfattende.

Vi bygger på tillid, kompetencer og stærke relationer.

CJ A/S – mere end bare anlægsarbejde. Vores virksomhed er kendt for at levere projekter af højeste kvalitet, men vores succes ligger ikke kun i de strukturer, vi bygger. Vi bygger også stærke relationer og tillid, både internt i vores virksomhed og med vores eksterne samarbejdspartnere.

Vores erfaring og ekspertise inden for traditionelt anlægsarbejde er en essentiel del af vores omfattende portefølje hos CJ A/S. Vi er stolte af at have et team af dygtige medarbejdere, der hver især kan bidrage med forskellige specialistkompetencer. Denne mangfoldighed i vores medarbejderstab giver os mulighed for at tackle enhver anlægsopgave.

Vi tror på, at et team, der arbejder tæt sammen og har en fælles vision, er i stand til at opnå de bedste resultater. Vores hold er dedikeret til at levere til tiden, effektivt og med høj kvalitet. Vi imødekommer vores kunders behov med vores ekspertise og professionelle tilgang, og vi er altid åbne for at implementere nye teknikker og metoder. Vi vil sikre, at vores arbejde er up-to-date og i trit med tiden. Med vores opdaterede maskinpark og vores innovative tilgangsformer kan vi levere selv de mest komplekse anlægsprojekter inden for de aftalte tidsrammer og med højeste kvalitet.

Vi har omfattende erfaring med at arbejde i forskellige sektorer, og det gælder alt fra vejarbejde og kloakarbejde til betonarbejde og havnearbejder. Hos CJ A/S mener vi, at ethvert anlægsarbejde er et samarbejde mellem vores team og vores kunder. Vi sætter stor pris på vores kunders tilfredshed og tager deres mening til efterretning, så vi kan sikre, at vi imødekommer deres behov og forventninger.

Vi ved, at det er vigtigt for dig at vælge den rigtige entreprenør til dit anlægsarbejde. Vi vil gerne give dig en chance for at lære mere om vores virksomhed og vores værdier. Vi opfordrer dig til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din næste anlægsopgave. Hos CJ A/S er vi passionerede omkring at bygge mere end bare strukturer; vi ønsker at opbygge tillid, relationer og fælles succes. Lad os bygge noget stort sammen.