Industriservice

Definitionen på industriservice hos CJ A/S er den fulde service- og vedligeholdelsespakke hos væsentlige nøgleaktører fra industrien, der har mere eller mindre daglige service- og vedligeholdelsesopgaver.

Det er eksempelvis på havne eller ved produktionsbygninger, hvor der altid er opgaver at løse, som sikrer et altid optimeret og velfungerende produktionsapparat eller afdækker problemstillinger, der pludseligt opstår, eksempelvis rørbrud eller utætheder etc.

CJ A/S laver transparente samarbejdsmodeller og stiller sit samlede produktionsapparat og store knowhow til virksomhedens disposition, så hverdagen fungerer så problemfri som muligt og uden at virksomheden skal styre egne folk i service- og vedligehold.

Virksomheden profiterer af fast allokeret personale og adgang til CJ’s betydelige produktionsapparat og medarbejderkompetencer.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på din næste opgave eller muligheden for en fast, langfristet samarbejdsaftale, som begge parter profiterer af.

Industriservice:

  • Vedligehold og renovering af afløb og ledninger

  • Jordarbejder

  • Belægningsarbejder

  • Betonarbejder

  • Bygningsarbejder – ombygning og vedligeholdelse.

  • Murer- og tømrerarbejder

Vores kompetencer

Rammeaftaler
Facilities Management
Bygningsvedligehold
Ombygninger
Afløbssystemer
Gartnerarbejde
Vintertjeneste
Fjernvarme
Lednings- og kabelarbejder
Betonrenovering

Vores referencer

Se nogle af vore referencecases vi har begået igennem årene – eller kontakt os med dine planer for dit næste byggeprojekt, så vi kan afgive et uforpligtende bud på dette.