Bolig- og erhvervsbyggeri

CJ A/S optræder som både hoved- eller totalentreprenør for både erhvervsbyggeri og privates byggeplaner.

Vi er dedikeret til gode forløb helt fra projektopstart og idegenerering til afvikling af projekterne og færdiggørelse.

Ved totalentreprise tager vi os af alle byggeriets faser, lige fra projektering og design, indhentning af godkendelser fra myndighederne og miljøbehandling, til udførelsen af det nøglefærdige byggeri.

Vi optræder også som hovedentreprenør, når bygherren stiller arkitekt og ingeniør m.v., og vi står iøvrigt for den komplette byggeafvikling igennem hele forløbet fra ende til anden.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på dit næste bolig- og erhvervsbyggeri.

Vi forestår blandt andet:

 • Projektering

 • Design

 • Byggestyring

 • Myndighedsbehandling

 • Miljøbehandling

 • Arbejdsmiljø og sikkerhed

Bolig og erhverv bygger eksempelvis:

 • Boligbyggeri

 • Erhvervsbyggeri

 • Industribyggeri

 • Renovering

 • Skoler og institutioner

Vores kompetencer

Boligbyggeri
Erhvervsbyggeri
Industribyggeri
Skoler, institutioner / kultur, idræt
Bygningsrenovering
Domicil byggeri
Certificeret byggeri

Vores referencer

Se nogle af vore referencecases vi har begået igennem årene – eller kontakt os med dine planer for dit næste byggeprojekt, så vi kan afgive et uforpligtende bud på dette.

Bolig- og erhvervsbyggeri

Hos CJ A/S er vi dedikerede til at levere gode resultater for vores kunder, når det kommer til boligbyggeri og erhvervsbyggeri. Uanset om du har brug for en hovedentreprenør eller en totalentreprenør, er vores stærke team klar til at hjælpe dig hele vejen fra projektopstart til afvikling og færdiggørelse af byggeriet.

Vi tager os af alle byggefaserne ved totalentreprise, inklusiv projektering og design, indhentning af myndighedsgodkendelser og miljøbehandling, til udførelsen af det nøglefærdige byggeri. Vores ekspertise i branchen gør os i stand til at sikre en effektiv og gnidningsfri proces, så du kan få det ønskede resultat til aftalt tid og aftalt pris.

Via nært samarbejde med bygherren og dennes rådgivere som arkitekt og ingeniør, sikrer vi gode forløb og bæredygtige resultater. Vi sørger for den komplette byggeafvikling gennem hele forløbet fra start til slut.
Vi har fokus på at skabe relationer, der bygger på tillid og respekt. Dette er hjørnestenen i vores særlige CJ-partnerkoncept, som gør os til foretrukket, fast byggeripartner for en stribe faste udviklere, developers, investorer, pensionskasser og andre bygherrer.

Vi er nysgerrige og nytænkende. Vores innovative tilgang til byggeriet er en stor force, som kommer vores kunder til gode. Vi er i konstant udvikling. Stilstand er tilbagegang. Vi orienterer os mod bæredygtigt byggeri og nyeste standarder og byggenormer.
Det gør os i stand til at imødekomme vores kunders individuelle behov og krav til deres byggeprojekter. Vores fokus på kvalitet og pålidelighed sikrer, at vi leverer resultater, der holder på lang sigt.

Vi er fuldt fortrolige med bl.a. DGNB-certificeret byggeri og andre tidsaktuelle standarder. Vi har egen DGNB-konsulent ansat og sparrer indgående med bygherre og rådgivere om den rette bæredygtige løsning.

Vi sætter en ære i sparringen med vores kunder om hvordan et projekt eksempelvis kan optimeres på tid eller økonomi. Med vores faste kunder opererer vi ofte ud fra vores partnermodel, hvor forventninger til byggeriet i forhold til budget og økonomi defineres indledningsvis, hvorefter projektet startes op og gennemføres ud fra en transparent model med fuld indsigt i tids- og materialeforbrug samt omkostninger hertil. Sammen optimerer man undervejs i forløbet. Det kommer der bemærkelsesværdige gode resultater ud af.

Vi bygger tillid, relationer og fælles succes. Vi tror på, at en transparent proces med en klar kommunikation og et nært samarbejde med vores kunder og partnere, er afgørende for et succesfuldt byggeprojekt. Det har vi efterlevet i mange år.

Vi vil med glæde hjælpe dig med din næste bolig- eller erhvervsbyggeopgave, uanset størrelsen eller kompleksiteten af projektet. Kontakt os derfor gerne allerede i dag for et uforpligtende tilbud, så vi sammen kan skabe en proces, der er både pålidelig og professionel.

Hos CJ A/S er det vores mål at overgå dine forventninger og skabe resultater, der er bedre end dine drømme.

Hos CJ A/S er vi dedikerede til at levere gode resultater for vores kunder, når det kommer til bolig- og erhvervsbyggeri. Uanset om du har brug for en hoved- eller totalentreprenør, er vores team klar til at hjælpe dig hele vejen fra projektopstart til afvikling og færdiggørelse.

Vi tager os af alle byggefaserne ved totalentreprise, inklusiv projektering og design, indhentning af myndighedsgodkendelser og miljøbehandling, til udførelsen af det nøglefærdige byggeri. Vores ekspertise i branchen gør os i stand til at sikre en effektiv og gnidningsfri proces, så du kan få det ønskede resultat til tiden.

Som hovedentreprenør står vi klar til at det fulde ansvar, når bygherren stiller med arkitekt og ingeniør. Vi sørger for den komplette byggeafvikling gennem hele forløbet fra start til slut. Vi har fokus på at skabe relationer, der bygger på tillid og respekt. Dette gør vi både internt i virksomheden og med vores kunder og partnere.

Vi er stolte af at kunne vise vores ekspertise og erfaring i både bolig- og erhvervsbyggeri. Vores innovative tilgang til branchen er i konstant udvikling. Det gør os i stand til at imødekomme vores kunders individuelle behov og krav til deres byggeprojekter. Vores fokus på kvalitet og pålidelighed sikrer, at vi leverer resultater, der holder på lang sigt.

Hos CJ A/S er vi mere end blot byggemestrene. Vi bygger tillid, relationer og fælles succes. Vi tror på, at en transparent informeret proces med en klar kommunikation og et nært samarbejde med vores kunder og partnere, er afgørende for et succesfuldt byggeprojekt.

Vi vil med glæde hjælpe dig med din næste bolig- eller erhvervsbyggeopgave, uanset størrelsen eller kompleksiteten af projektet. Kontakt os derfor gerne allerede i dag for et uforpligtende tilbud, så vi sammen kan skabe en proces, der er både pålidelig og professionel. Hos CJ A/S er det vores mål at overgå dine forventninger og skabe resultater, der er bedre end dine drømme.