CJ/Gunni V. Sørensen

Entreprenørvirksomheden Gunni V. Sørensen blev grundlagt i Horsens i 1979. Her har virksomheden i mere end 40 år udført bygge- og entreprenørarbejde for både, private, erhverv og kommunerne omkring Horsens.

I maj måned 2021 valgte ejeren med samme navn som virksomheden, at lade sit livsværk skifte hænder. Således har CJ A/S nu ejerskabet af Gunni V. Sørensen.

Morten Hestbek, der tidligere har været afdelingsleder hos CJ A/S, er blevet daglig leder. Han er søn af Gunni V. Sørensen og på denne måde er der også tale om en anderledes form for generationsskifte.

”Jeg har nået en alder, hvor et generationsskift er mere end relevant og Morten ”kommer hjem” med de bedste erfaringer fra sin tid i CJ A/S, hvorfor denne konstellation synes logisk og særdeles god. Jeg bliver selv i virksomheden i en periode endnu, bare i andet geled, og mine mangeårige gode medarbejdere får en ny stærk arbejdsgiver. Det er jeg samlet set meget glad for”, siger Gunni V. Sørensen.

Målet er at bruge CJ A/S’ stærke fundament til at vokse Gunni V. Sørensen i Horsens-området, hvor der er usædvanligt godt gang i bygge- og anlægssektoren.

Konstruktionen er et aktiv for begge parter, der kan dele viden og erfaring. Partnerskabet betyder også, at der er adgang til mandskab og materiel, som ikke før har været tilgængeligt for Gunni V. Sørensen.

”CJ A/S giver os en god platform at udvikle og udvide forretningen på. Vi står inde for de samme værdier, hvilket gør partnerskabet noget lettere. For os er faglighed og stærke relationer vigtigt, og vi vil være en ordentlig virksomhed, hvor kunderne kan regne med, at det vi siger også er det, vi gør”, siger Morten Hestbek.

Morten Hestbek
Afdelingsleder
60 15 77 00
mhe@cj-as.dk

Gunni V. Sørensen
V. CJ A/S