Brancheerfarne Hans Færck er ny chef for egenproduktionen
hos den ekspansive entreprenør CJ A/S i Fredericia.

Med en solid brancheerfaring og en uddannelse som civilingeniør i bagagen tager Hans Færck, med tiltrædelsen som ny chef for egenproduktionen, skridtet ind CJ A/S, Fredericias øverste ledelseslag.

Hans Færck kommer fra en stilling hos Munck og skal drive effektivitet og fortsat positiv udvikling hos CJ A/S i afdelingerne Industriservice, anlægsarbejder samt specialområdet petro/tank.Herunder ligger ansvaret for afdelingerne i Langeskov på Fyn (ledes af Michael Dahlager), raffinaderikontrakten i Kalundborg samt afdelingen i Horsens, Gunni V. Sørensen (ledes af Morten Hestbek), som blev købt i fjor.

”CJ’s tilgang til strukturer og partnermodeller i samarbejdet med kunderne tiltalte mig sammen med den faglige udfordring at arbejde på tværs over flere fagområder. Her skal man skal sikre effektivitet, men samtidig synergier og smidigt samarbejde på tværs. Det er en stor ledelsesmæssig udfordring, som jeg glæder mig meget til”, siger 42-årige Hans Færck.

”Vi har benyttet lejligheden til, med ansættelsen af Hans, at sammenlægge nogle funktioner og justere lidt på strukturen, således at Bolig & Erhverv kører relativ autonomt under Kristian Lundfold og øvrige afdelinger med fokus på samarbejde og synergier under Hans.  Det har vi store forventninger til. Med justeringen og fintuningen af de omsluttende ledelseslag og operationelle funktioner kan vi fortsætte vores fine vækstrejse på egenproduktionsområdet”, siger direktør Jonathan Smetana.

”Hans har med erfaring fra store anlægsprojekter den rigtige profil til at drive tingene i den rigtige retning sammen med sit ledelsesteam og en god geografisk spredning af vore aktiviteter. Dermed kan vi udnytte produktionsapparat og synergier på helt nye måder”, forklarer Smetana.

Trigget af opgaven og ånden

Det var især ledelsesudfordringen og ånden i CJ A/S, der motiverede Hans Færck til at skifte til CJ: ”Jeg blev præsenteret for en stor ledelsesmæssige opgave og udfordring med masser af udviklingsmuligheder, både personlige og i forhold til markedet. Det tiltalte mig samtidig med CJ’s gode renommé i forhold til en anderledes tilgang til partnerskabsmodeller og samarbejde, internt og med kunder”, siger Hans Færck, hvis ansvar dækker afdelingerne for egenproduktion i Fredericia, Langeskov, Kalundborg og Horsens.

Hans Færck bor med sin kone og tre børn på 4, 7 og 12 år i Starup nær Haderslev. I sin fritid får ungerne mest opmærksomhed og der bliver trådt nogle pedaler på den nyligt indkøbte mountainbike.