CJ A/S har ansat den brancheerfarne René Amini som kvalitets- og miljøchef.

Ansættelsen skal øge CJ’s i forvejen grønne fokus og profil samt udtalte fokus på at levere projekter med så flydende et flow og få fejl som muligt.

”At navigere i markedet for totalentrepriser i dagens Danmark kræver noget mere og andet end blot for få år tilbage. Forventninger, både fra kunder, leverandører og samarbejdspartnere er ikke blot vokset, men har i høj grad også ændret udtryk. Tidligere var det nok at levere arbejdet til tiden og til den aftalte pris, men dette har ændret sig. I dag er fokus også rettet mod bæredygtighed samt en langsigtet strategi også omkring arbejdsmiljø, og her er selv de bedste hensigtserklæringer sjældent nok. Der skal være handling bag ordene, hvis du vil påkalde dig respekt i dit marked. Og det vil vi. Derfor har vi ansat René som kvalitets- og miljøchef til at balancere alle disse ting med hans brede baggrund i byggebranchen”, siger vicedirektør Jonathan Smetana.

René Amini er uddannet civilingeniør fra DTU og har i mere end 20 år haft ansvar for kvalitet og miljø i virksomheder som Skanska, Velfac, Vestas og Aarsleff. Hans opgaver som kvalitets- og miljøchef hos CJ A/S bliver primært at udvikle og drive målsætningen om at blive blandt landets førende byggevirksomheder inden for områder som grønt byggeri, bæredygtighed og arbejdsmiljø.


”CJ A/S har længe været kendt for at skabe maksimal værdi for sine kunder i alle faser af de bygge- og anlægsarbejder, de har været involveret i. Dette værdisæt bliver nu væsentligt styrket hvad angår bæredygtige processer i både projektering og udførelse ved ansættelsen af René Amini. Yderligere har René lang erfaring og rigtig gode kompetencer inden for arbejdsmiljø og sikkerhed, som man vil bruge til at sikre konsistens i arbejdet med at etablere sig som en af landets førende entreprenør virksomheder. Han kan begå sig både på kontoret og ude på byggepladsen, og det er en stor styrke og unikt. Vi insisterer på at have en flad struktur og organisation i CJ – og her passer René’s profil og personlighed perfekt til”
, siger Hans Jørgen Ebbesen, administrerende direktør i CJ A/S.

Netop arbejdsmiljø og sikkerhed er de seneste år blevet en væsentlig faktor i industrien, hvad angår troværdighed i forhold til både kunder og leverandører. Også i forhold til at kunne tiltrække de bedste medarbejdere til de operationelle opgaver, er der kommet stigende fokus på virksomheders arbejdsmiljø og arbejdsgivernes formulerede sikkerhedspolitik samt ikke mindst hvordan, denne bliver udført i praksis.

”Derfor er CJ A/S overbevist om, at man med ansættelsen af René Amini er stærkt rustet til morgendagens forventninger fra omverden om, hvad en bæredygtig og seriøs spiller i markedet skal kunne præstere”, supplerer Jonathan Smetana.

CJ er i hastig vækst og har aktuelt blandt andet indgået et par længere servicekontrakter på tankanlæg forskellige steder i Danmark, bygger seniorboliger i Kolding og Århus, havnenært byggeri i Fredericia samt anlægger cykelstier og lysanlæg i hjembyen, hvilket illustrerer virksomhedens alsidighed.