Vi har netop haft fire mand med på tank-messen Stocexpo i den store havneby Rotterdam i Holland.

Stocexpo er en industritank-messe med udstillere fra primært Nord- og Vesteuropa, der udstiller produkter og udførelsesmetoder til vedligeholdelsesarbejde i tankindustrien, som opbevarer olie- og benzinprodukter i lagringstanke på eksempelvis havne og raffinaderier verden over.

Gæsterne på messen er ejere af tanke, rådgivere, entreprenører og leverandører, som diskuterer sikker opbevaring, langvarige og gode vedligeholdelsesarbejder og nye produkter – og som skaber nye kontakter mellem hinanden.

Tankanlæg er et stærkt speciale for os
For CJ er vedligeholdelsesarbejde for tankindustrien et meget stærkt speciale, som vi især benytter på tankanlæg på raffinaderierne i Fredericia og Kalundborg.

”Derfor er det helt naturligt for os at opsøge de nyeste teknologier, produkter og blive inspireret af, hvordan de opgaver udføres i landene omkring os – til gavn for vores kunder. Arbejdsmiljø og miljøpåvirkninger fylder meget, når vi arbejder på tankanlæg i hele Danmark. Derfor er det vigtigt, at vi kender de nyeste teknologier og høster af andres gode og dårlige erfaringer,” siger afdelingsleder for CJ Fyn, der bl.a. vedligeholder tankanlæg på Kalundborg Refinery, Michael B. Dalager, der deltog på messen i Rotterdam.

Læs mere om messen

Vil du arbejde med tankanlæg, så se gerne vores ledige job i bl.a. Kalundborg