Horsens-entreprenøren Gunni V. Sørensen bliver del af CJ A/S, men forbliver som selvstændig virksomhed og virke. Morten Hestbek overtager som daglig leder. Han er søn af Gunni Sørensen.

Horsens-entreprenøren Gunni V. Sørensen gennemfører et anderledes generationsskifte, når sønnen Morten Hestbek per straks overtager ledelsen af virksomheden fra sin far, mens ejerskabet bliver CJ A/S, Fredericia, som er en succesrig, ekspansiv byggevirksomhed med brede specialer.

Morten Hestbek har hidtil været afdelingsleder i CJ A/S, men skifter nu ledelsesfokus. Målet er at bruge CJ A/S’ stærke fundament til at vokse Gunni V. Sørensen i Horsens-området, hvor der er usædvanlig god gang i bygge- og anlægssektoren.

”Jeg har nået en alder, hvor et generationsskift er mere end relevant og Morten ”kommer hjem” med de bedste erfaringer fra sin tid i CJ A/S, hvorfor denne konstellation synes logisk og særdeles god. Jeg bliver selv i virksomheden i en periode endnu, bare i andet geled, og mine mangeårige gode medarbejdere får en ny stærk arbejdsgiver. Det er jeg samlet set meget glad for”, siger Gunni V. Sørensen, der startede som selvstændig helt tilbage i 1979.

Den nye konstellation rummer det bedste fra to verdener.

Gunni V. Sørensen har mere end 40 års erfaring og viden om det lokale marked, hvor CJ A/S byder ind med et stort, men dog fleksibelt set-up med mange kompetencer. Det er med andre ord livslang erfaring, der møder rå muskelkraft.

”Det er slet og ret en god konstruktion for begge parter. Vi kan dele viden og erfaring og vores partnerskab betyder også, at der er adgang til mandskab og materiel, som ikke før har været tilgængeligt for Gunni V. Sørensen. CJ A/S giver os en god platform at udvikle og udvide forretningen på. Vi står inde for de samme værdier, hvilket gør partnerskabet noget lettere. For os er faglighed og stærke relationer vigtigt, og vi vil være en ordentlig virksomhed, hvor kunderne kan regne med, at det vi siger også er det, vi gør”, siger Morten Hestbek, søn af og ny leder af Gunni V.Sørensen Entreprenørforretning.

Ambitionen er at sikre sig en stærk markedsposition med udspring i Horsens og omkringliggende kommuner under ledelse af Morten Hestbek med støtte fra sin far og grundlægger, Gunni V. Sørensen.

”Vi tror på, at Morten og Gunni V. Sørensen kan gøre Horsens til en stærk bastion for vækst i denne og omkringliggende kommuner. Vi synes, det er et spændende skridt med denne form for samarbejde. Morten kender vores virksomhed og alle de vigtige værdier indefra, så vi kigger ind i en spændende fremtid”, siger Hans Jørgen Ebbesen, administrerende direktør i CJ A/S.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Morten Hestbek, tlf. 6015 7700 eller Hans Jørgen Ebbesen, tlf. 2528 0182.

Faktaboks:

Gunni V. Sørensen er en velanset mindre entreprenørforretning i Horsens. Den blev grundlagt i 1979 af navngiveren og har haft sit virke i lokalområdet. Virksomheden er kendt som en solid dansk entreprenør, hvor medarbejderne kan lide at være. Således har ældste medarbejder lagt ikke mindre end 38 år i forretningen. Virksomheden arbejder med bygge- og entreprenørarbejde for både, private, erhverv og kommunerne omkring Horsens.

CJ A/S tog sit første spadestik som produkt af finanskrisen i 2011. Fundamentet var en tidligere Fredericia-entreprenør, der måtte lukke i den turbulente periode.

Erfaringen tog en stribe nøglemedarbejdere med ind i CJ A/S, som siden har bygget en solid, innovativ entreprenørvirksomhed med fire kerneområder: Bolig og Erhverv, Industriservice, Tankanlæg samt Anlægsarbejder. I dag er medarbejderstaben vokset til mere end 140 stærke kræfter og flere afdelinger er etableret eller købt til.