2021 er skudt i gang for alvor. Dele af samfundet står på hovedet grundet Corona. I byggesektoren arbejder vi ufortrødent med de restriktioner, som Corona nu en gang byder og så regler og normer overholdes.

Vi er ydmygt taknemmelige for, at netop vores branche er blandt de heldige, der er mindre ramt af krisen, og at vi sammen med vore gode medarbejdere kan holde ufortrødent gang i hjulene og maskinerne!

 

I CJ A/S kigger vi ind i et mindst lige så dejlig travlt 2021 som det forgangne år.

Vi har nogle spændende projekter i gang, en del spændende ting i ordrebogen til opstart i år og en række langtidskontrakter med mangeårige samarbejdspartnere om service og vedligehold på deres anlæg i det ganske land.

 

Desuden runder vi et skarpt hjørne; CJ A/S fejrer ti års jubilæum i år.

Opstået som barn af finanskrisen – og siden har vi ikke kigget os tilbage særlig mange øjeblikke.

Vi ynder stadig hellere at se frem sammen med partnere, forretningsforbindelser og kolleger, men et sådant jubilæum er nu også en fin anledning til at reflektere lidt og se tilbage. Det vil vi også gøre hen over året for at markere milepælen. Men egentlig kun for at bruge læringen fra de ti år, og årene forud for dem for den sags skyld, til at styrke fundamentet for CJ’s fremtid yderligere.

 

Følg med her på siden. Vi lover ikke at kede nogen undervejs!

 

Jeg ønsker alle et godt nytår med sundhed, succes og stærke samarbejdsrelationer baseret på tillid og faglighed.

 

Hans Jørgen Ebbesen, adm. direktør