Anne Mette Laursen har nu været ansat som proces- og udførelseskoordinator hos CJ A/S i godt og vel et års tid, og det meste af organisationen kender hende allerede for hendes positive indstilling til tingene, smittende humør og utrolige alsidighed.

Anne Mette kom til CJ A/S efter 28 gode år hos en af de helt store af landets entreprenørvirksomheder, så hendes kendskab til branchen er efterhånden ganske omfattende og med mange facetter. Derfor har hun allerede det første år været i kontakt med stort set alle aspekter forbundet med driften af en virksomhed af CJ’s størrelse og har gjort det med både indsigt og empati.

”Efter knap 30 år på den samme arbejdsplads følte jeg, tiden var inde til et skifte, da jeg blev kontaktet af CJ A/S. Beslutningen om at sige ja til CJ faldt hurtigt, fordi jeg ønskede at blive en del af en mindre og mere smidig struktur. Og dette valg er jeg meget glad for”, siger Anne Mette og fortsætter: ”Her er afstanden fra tanke til handling meget mindre og kortere, end den jeg kender fra tidligere, der er masser af faglige udfordringer – og her kan man altid banke på sin direktørs dør, hvis der er noget, man mangler svar på. CJ har et super fint værdigrundlag og korte kommandoveje”, roser den erfarne kvindelige byggeekspert. Hun roser også specielt kollegerne hos CJ for deres meget positive velkomst; ”det gør jo, at man falder lynhurtigt til”.

”Den tillid, jeg her er blevet mødt med, har været fantastisk og har medført, at den ene dag sjældent ligner den anden. I samarbejde med mine fantastiske kolleger får jeg lov til at prøve kræfter med stort set det hele, og jeg nyder det meget, hvor jeg i mit gamle job var mere puttet i en begrænset kasse. Det at være en del af en arbejdsdag i et så mandsdomineret erhverv er ikke noget problem, nærmest tværtimod, fordi mulige problemer og uoverensstemmelser i sådan et miljø løses hurtigt og smidigt, uden at der bliver båret nag efterfølgende. Og det hjælper selvfølgelig også at have mand og to store drengebørn derhjemme, så jeg er vant til jargonen”, smiler Anne Mette Laursen afsluttende.