Anlægsprojektet af nyt p-anlæg ved virksomheden Interacoustics i Middelfart blev i mandags rammen for CJ A/S’ nye ”voldsomme Volvo”, en brølestærk Volvo EC250EL-gravemaskine.

Maskinen er leveret af Volvo Entreprenørmaskiner efter lidt nykonfiguration. Begejstringen hos den faste fører på den nye maskine, Carsten Larsen, er lige så stor som hos CJ’s interne dronepilot Ole Christian Sandstad, der styrer IT-supporten og administrerer isenkrammet ud fra hovedkontoret i Fredericia.

“Jeg har fået et godt indtryk af den nye maskine. Den har godt med kræfter og støjer mindre end de maskiner, jeg tidligere har arbejdet i. Desuden sidder jeg godt i førerhuset og betjener maskinen med et elektronisk joystick, som jeg ikke skal trække ret meget i for at betjene maskinen,” fortæller Carsten Larsen, der har betjent gravemaskiner siden 1997.

Det var en stor dag for de maskin- og gadgetglade CJ-folk, da gravemaskinen kom i brug i mandags. Inden længe får kunderne også glæde af den robuste og pålidelige gravemaskine, der rykker voldsomt meget på kort tid.

Volvo-bæstet yder 168 kW og 225 HK, som driver og bevæger den 31 ton tunge maskine, der kan løfte op til 10 ton.

Se flere data på maskinen her