CJ A/S kom uforvarende tilbage på smukke Midtermolen i Nyborg, da en anden virksomhed gik konkurs og bygherren Heimstaden akut manglede en partner til at gøre deres projekt færdigt. For nogle år siden havde CJ A/S lavet to andre projekter på Nyborgs nye boligområde ved vandet.

”Det har sine faglige og praktiske udfordringer at overtage en byggeplads efter en konkursramt virksomhed og entreprenør, men det har vi gjort et par gange med succes – også her. Vores rolle som entreprenører har været afgørende, men det er takket være et tæt og produktivt samarbejde med kompetente rådgivere, samarbejdspartnere og effektive underleverandører, at Midtermolen virkelig står som et ikonisk symbol på vores fælles indsats. Vi vil gerne udtrykke vores dybfølte taknemmelighed for den tillid, der er blevet vist os i løbet af projektet”, siger afdelingschef for Bolig & Erhverv hos CJ A/S, Krisitian Lundfold.

Slutproduktet er et æstetisk smukt byggeri i lækre omgivelser, som alle parter kan være stolte over.

” Denne succesfulde realisering af Midtmolens vidner ikke kun om vores tekniske ekspertise, men også om vores evne til at opbygge stærke partnerskaber og skabe en positiv synergi. Vi ser frem til at fortsætte denne vellykkede samarbejdsmodel i fremtidige projekter og bidrage yderligere til udviklingen af fremtidige projekter”, proklamerer Kristian Lundfold i tråd med CJ’s værdigrundlag.

Tak for tilliden og det fine samarbejde til Heimstaden og øvrige samarbejdspartnere på det fine Midtermolen-projekt – trods en omtumlet start.

Se video her