Velkommen til Steffan Iversen.

Den 36-årige Steffan har i flere år været selvstændig med virksomheden Iversen Entreprenør, som blandt andet har været en værdsat underleverandør til CJ A/S. Det har betydet lange arbejdsdage og timer på kontoret om aftenen, der skulle gå i spænd med familielivet. Nu skal der en sundere balance ind i tingene – og derfor konverterer Steffan rollen som underleverandør til at være fastansat hos CJ A/S med virkning fra den 1. december.

Og det er begge parter glade for.

CJ har haft et godt samarbejde med Steffan igennem flere år og kender derfor hans ekspertise og kompetencer inden for løsningen af diverse entreprenøropgaver, både den faglige del og personligheden. På samme måde kender Steffan CJ som en virksomhed med gode værdier, der vægter medarbejdernes trivsel og en god balance mellem arbejde og privatliv.

Steffan, der er uddannet bygningskonstruktør og kloakmester, har gennem årene opbygget gode relationer til både ledelsen og medarbejdere hos CJ og var derfor ikke i tvivl om, at han ville passe ind på CJ A/S teamet.

Det var derfor nærmest en formalitet for begge parter at blive enige om, at Steffan fra 1. dec. 2023 skulle indtræde i CJs team som Entrepriseleder i Egenproduktion, Fredericia.

Steffan kommer fra Moltrup i det sønderjyske, hvor en aftale er en aftale, et håndtryk er bindende, og man har fødderne solidt plantet på jorden. Han har opbygget gode relationer til faste kunder i løbet af sin tid som selvstændig. I den udstrækning det er muligt, vil han fortsat tilbyde dem samme service, dog med et nyt logo på ryggen og et super stærkt team i baghånden at trække på.

Velkommen om bord til Steffan Iversen.