Det var med stor glæde, at direktør-duoen i CJ A/S, Hans Jørgen Ebbesen og Jonathan Smetana, forleden på vegne af selskabet modtog BDO og Spar Nords udmærkelse ”Succesvirksomhed 2020”.

Den tildeles virksomhed med en særligt positiv udvikling målt på nogle specifikke nøgletal over en årrække.

I alt hædres tusind virksomheder på landsplan med 200 virksomheder i hver af fem regioner, som de to finansielle aktører har opdelt landet i.

”Vi er selvfølgelig stolte over udmærkelsen. Alene det at være på listen er et skulderklap til samtlige medarbejdere i virksomheden, og at få anerkendelse for en økonomisk sund udvikling, varmer selvfølgelig ethvert ledelses- og medejer-hjerte”, siger administrerende direktør, Hans Jørgen Ebbesen, der ejer CJ A/S sammen med en stribe ledende medarbejdere, herunder viceadministrerende direktør, Jonathan Smetana:
”Vi er et relativt ungt firma, der næste år kan fejre ti års jubilæum. Allerede at kunne fremvise solide væksttal og indtjeningsevne, kan man kun være tilfreds med og stolt over. Vi har skabt et stærkt fundament og en stærk, værdidrevet strategi, der får os til at kigge optimistisk ind i fremtiden. Vi har fokus på at skabe værdi hele vejen i processen i partnerskab med kunden, bringe vores faglighed tidligst muligt i spil til fordel for bygherren og det samlede projekt.
Udmærkelsen og de fine ord, der fulgte med fra Spar Nord og BDO, bestyrker os i det”, siger Jonathan Smetana.

CJ A/S ønsker samtlige nominerede og hædrede stort tillykke – og ikke mindst samtlige medarbejdere i CJ A/S et stort tillykke og skulderklap med den store anerkendelse.