Procesprisen 2020

Vi blev mindst nummer otte blandt de nominerede til Procesprisen 2020, hvor CJ A/S var blandt de otte nominerede kandidater, er der netop blevet fundet en vinder – og det blev ikke os fra CJ, der løb med prisen i år. Der var tale om tre meget forskellige finalister med meget fine kompetencer inden for hver deres fokusområde af digitalisering i byggeindustrien, så ifølge jurymedlem og direktør for Boligfonden Kuben, Sidse Buch, var det virkelig svært at udvælge vinderen.

Vinderen af Procesprisen 2020 blev offentliggjort den 5. november, og vi skal være blandt første til at lykønske Lenager Group med førstepladsen og for modet til at tage et opgør med de traditionelle byggeprocesser.

CJ A/S blev nomineret på grund af vores arbejde med at udvikle og forbedre vores innovations- og digitaliseringsproces, som er blevet gennemført i samarbejde med rådgivervirksomheden Refine Consulting.

Vi hos CJ er stolte og ydmyge over at have været blandt de otte nominerede på landsplan med vores helt egne optimeringsprojekt med brug af digitale værktøjer og fortsætter ufortrødent vores arbejde indenfor området.

Tak for nomineringen, stort tillykke til de prisvindende kolleger og tak til alle medarbejdere i CJ A/S for at tage de nye digitaliseringsværktøjer til sig i hverdagen.