Morten Svanborg er blevet ansat som Afdelingsleder for Egenproduktion i CJ Fredericia!
Morten kommer med en solid erfaring inden for infrastruktur og ledelse og vil få ansvaret for den daglige ledelse i afdelingen og løbende sparring med medarbejderne. Han skal sørge for at have overblik over både økonomi samt igangværende og kommende sager i nært samarbejde med Hans Færck, der er chef for den samlede egenproduktion på tværs af afdelingerne.

Morten har en imponerende erhvervsmæssig baggrund, der inkluderer titler som Forretningschef for Infrastruktur hos Artelia, Chef for Infrastruktur og Ejendomme i Fredericia Kommune og Leder af Vej og Park i samme kommune. Med en diplomingeniør i Byggeri og Anlæg og Merkonom i Ledelse under bæltet, bringer Morten et væld af viden og evner til bordet!

Morten glæder sig til at blive en del af en virksomhed i vækst med mange spændende opgaver og muligheder. Han er særligt motiveret af samarbejde, strategisk retning og udvikling og ser frem til at bidrage med sine kompetencer til CJ’s fortsatte succes.

I sin fritid nyder Morten at være sammen med sin familie, bestående af hans kone Mia, deres datter Marie og søn Magnus. Udover sin passion for Gør-Det-Selv-projekter og haveprojekter, træner Morten og cykler, når tiden tillader det.

Vi byder Morten Svanborg varmt velkommen og glæder os til at arbejde sammen på en spændende fremtid hos CJ Fredericia i afdelingen Egenproduktion!