Den nye formand Rolf Ågård har mange års brancheerfaring og har begået sig med både store og små anlægsprojekter. Dermed passer han perfekt ind i den type opgaver, som CJ A/S generelt og Horsens-afdelingen specielt har mange af.

Rolf startede sin karriere som uddannet anlægsgartner og har gennem årene tilegnet sig stærke færdigheder og kompetencer inden for faget.

Vores nye formand, har opbygget et stærkt netværk takket være sine mange år i branchen, hvor han særligt har beskæftiget sig med jord, belægning og andre projekter i den genre.

“Variationen af opgaver og de gode partnerskaber hos CJ A/S ser jeg som værende spændende. Det giver en afvekslende hverdag og gode faglige udfordringer. Og så kan jeg godt lide værdigrundlaget hos CJ A/S om de stærke partnerskaber fremfor kortvarige samarbejdsrelationer”, siger Rolf om sit jobskifte og den nye opgave hos CJ A/S.

“Der lægges stor vægt på, at vores afdeling i Horsens er sund og velfungerende, og ikke mindst at hver enkelt medarbejder glæder sig til at møde på arbejde. Det er en nødvendighed, hvis vores team skal udvikle sig positivt hver eneste dag og blive dygtigere inden for vores fag – og det er mit store mål og ønske”, fortæller Rolf Ågård om sin tilgang til jobbet og ledelsesopgaven.

Rolfs primære fokusområder vil være arbejdet med kommuner samt tømrer-, murer- og industrivirksomheder.

Rolf er gift og bor i Hammel.
I sin fritid renoverer han et skattet feriehus i det nordjyske, hvor familien tilbringer mange gode kvalitetstimer.

Vi er utroligt glade for at byde Rolf velkommen til vores CJ team i Horsens.