YCJ’s bestræbelser på at være en samfundsengageret og ansvarsfuld arbejdsgiver og arbejdsplads bliver noteret af andre. Således var glæden og stoltheden ikke ubetydelig, da Business Fredericia og Fredericia Kommune meddelte, at CJ A/S var en af de nominerede til den nystiftede CSR Award i kommunen.

Hædringen af årets socialt engagerede virksomhed i kommunen fandt sted i ADP Loungen i Fredericiahallen i går.

Og vinderen blev Linde Gas – i øvrigt en virksomhed, som CJ har haft fornøjelsen af at løse ikke ubetydelige opgaver for.

Kæmpe tillykke til Linde Gas med den utvivlsomt fortjente hæder.

Vi tillader hos ydmygt at være taknemmelige over nomineringen alene, fordi det er et vidnesbyrd om, at andre ser, hvordan vi arbejder seriøst og målrettet med bæredygtighed i arbejdsstyrken via en god CSR-strategi, blandt andet med plads og hjerterum til de i samfundet, som måske ikke har det så nemt. De kan også bidrage til noget i vores hverdag – og vi kan gøre noget godt for dem.

Det er vores plan og intention. Det er det, vi gør. Og det er vi stolte over.

Arrangementet i Fredericiahallen blev kyndigt og kærligt ledet af altid engagerede Peter Mygind og med indslag af blandt andet et par kommunalpolitikere og den paraolympiske mester Lisa Kjær Gjessing, der kræft-betinget mistede en hånd for godt ti år siden, men har fundet sin vej alligevel og fortalte om sin rejse med mange vigtige pointer undervejs.

Tak til Business Fredericia, Dansk Handicap Forbund og Fredericia Kommunes Jobcenter for et fint arrangement – og mange tak for nomineringen og et godt samarbejde i hverdagen. Det værdsætter vi meget.

Og sidst men ikke mindst: endnu en gang STORT TILLYKKE til Linde Gas med hæderstitlen! I gør (også) en forskel.