”Grøn” er det gennemgående nøgleord for den kommende daginstitution i Hedensted, som bliver Hedensted Kommunes største med 140 børn.

CJ Bolig & Erhverv har vundet det kommunale udbud og bygger institutionen med store grønne fællesarealer, grønne tage og naturmaterialer med byggestart 1. juni i år. Vi arbejder sammen med VITA Ingeniører og GPP Arkitekter om projektet med en samlet anlægssum på 40 mio. kr.

”Sammen med dygtige arkitekter og ingeniører har vi lagt os i selen for at skabe et inspirerende, funktionelt og grønt projekt, som matcher Hedensted Kommunes visioner og ønsker om at understøtte et godt børneliv. Så vi er selvfølgelig både stolte og glade for at have vundet opgaven og glæder os til at komme i gang,” siger adm. direktør i CJ A/S, Jonathan Smetana.

Den endnu unavngivne daginstitution opføres i en klynge af kvadratiske skovhuse indrettet med hensyn til de forskellige børnegrupper, blandt andre 40 børn med behov for en særligt tilrettelagt hverdag.

”Natur, bevægelse og sundhed bliver gennemgående temaer i børnenes og medarbejdernes hverdag. Vi får et meget funktionelt og fleksibelt byggeri. Så selvom vi samler mange børn, vil vi få trygge og nære rammer, hvor der er plads til forskellige børn og deres behov, siger formand for udvalget for læring i Hedensted Kommune,” Merete Skovgaard-Jensen.

Læs mere

(Foto: GPP Arkitekter)