Karen Hjorth er ansat som projektkoordinator hos CJ A/S, og får ansvaret for den projektrelaterede administration på Shell raffinaderiet i Fredericia.  

Karen Hjorts primære opgave bliver at holde godt fast trådene i alle de administrative og projektrelaterede processer omkring service og tankanlæg samt sikre den nødvendige struktur, den økonomiske styring og rigtige kontinuitet på alle opgaverne i Fredericia. 

Med mit skift til CJ A/S har jeg en stor forventning om en hverdag fyldt med spændende opgaver, frihed under ansvar, gode kolleger og højt humør. Jeg glæder mig meget, siger Karen Hjorth 

”Specielt i vores branche, som jo de facto er mandsdomineret, er det befriende at kunne ansætte en kvinde og dermed bidrage til en bedre balance i medarbejderstaben. Og når det så oven i købet er en person med den lange erfaring og de fine kompetencer, som Karen besidder, er det for os en ekstra gevinst”, siger Morten Hestbæk, der leder afdelingen for blandt andet tankanlæg. 

Karen har mere end 20 års erfaring fra Vejdirektoratet, hvor hun de sidste 12 år fungerede som afdelingskoordinator i projekteringsafdelingen med stort ansvar og altid mange bolde i luften. Yderligere har hun erfaring fra SpecsaversIT, OKNygaard A/S samt Vestas i Aarhus.  

Shells raffinaderi i Fredericia bliver Karens faste arbejdsplads. 

Billedet af Karen Hjorth er privat og kan frit afbenyttes.