Overtagelsen af Gunni Sørensen har givet utrolig meget mening. Vi har de samme værdier. Vi har de samme holdninger til vores kunder. Blandt andet at den private boligejer selvfølgelig også er velkommen – både i Fredericia og Horsens.

Mange af de private kunder hos afdelingen i Horsens har været kunder i mange år. En logisk årsag til det er, at Gunni Sørensen har 42 år på bagen. En anden og endnu vigtigere årsag er den relation, som mange af dem har fået til Gunni Sørensen, manden, der stiftede firmaet for mere end fire årtier siden. Derfor vækker det også stor glæde hos både kolleger og kunder, at Gunni stadig har sin faste gang på byggepladserne.

Dét kan du høre Morten Hestbæk fortælle mere om i videoen her.

Morten er afdelingsleder i Horsens – og så er han Gunni Sørensens søn. Han har været en del af firmaet fra barnsben og kender hele maskineriet ud og ind. Samtidig er han også et kendt ansigt hos CJ, og begge dele har bidraget til en god overgang, så CJ føler sig hjemme i Horsens, ligesom kolleger og kunder hos Gunni Sørensen føler sig hjemme hos CJ.

#MødCJ #CJAS #GunnisørensensEnDelAfCJ #fusion #stærkerelationer #Cjerhverv #kompetencer #video