Både udfordringer og triumfer på projektet Agerskov – Branderup

Etableringen af cykelstien fra Agerskov til Branderup, som CJ A/S har fornøjelsen af at forestå, har stået over for naturens prøvelser. Vores team fra Langeskov har kastet sig ind i opgaven med hjerte og sjæl. Teamet omkring Preben Johansen klør på med krum hals trods udfordringer.

En af de mest betydningsfulde faser af projektet har været arbejdet med at krydse Smedebækken. Vores betonhold har været i fuld sving med at skabe et solidt fundament, der sikrer cykelstiens stabilitet og sikkerhed for alle brugere.
Denne vinter har dog ikke været uden sine udfordringer. Den tunge regn har testet os. Vi har oplevet oversvømmelser ikke én, men flere gange efter kraftige nedbør. Det var en særlig udfordring at støbe cykelsti-broen over bækken, men vores hold gik til opgaven med oprejst pande. På trods af disse udfordringer er der leveret som aftalt og lovet.
Uagtet vandmasserne var vi klar til næste dags støbning. Og kun to dage senere var vandet forsvundet, renselaget var blevet udført, forskallingen var renset, og støbningen var gennemført. Det er et testamente til vores teams vilje og professionalisme.

Vi er glade for at kunne dele disse øjeblikke med udfordringer og sejre. Tak til vores hold og samarbejdspartnere, der har gjort en god indsats muligt. Vi ser frem til at fuldføre dette projekt sammen og skabe en sikker og tilgængelig cykelsti for det fine lokalsamfund omkring Agerskov i Sønderjylland.