Snestrup Have – et unikt projekt med etablering af senager boliger som ny bydel i et ekstraordinært samarbejde

Byggeprojektet Snestrup Have i Odense har været en spændende rejse over ganske lang tid; en ny bydel for den modne befolkning, hvor alt af relevans for dette segment er tænkt ind i en ny visionsplan for deres måde at leve på.

Ideen og grundlaget for Snestrup Have – Bofællesskab blev skabt af brødrene Henrik og Jesper Nygaard tilbage i 2018. Det var deres personlige drøm at leve i større samhørighed og efterlade et bedre aftryk på kloden. CJ A/S har været hovedentreprenør og nær sparringspartner undervejs på opgaven.

Alle medvirkende i projektet har arbejdet tæt sammen og har udnyttet hinandens kompetencer, hvilket har resulteret i et enestående produkt, der fortsat bliver udviklet i den sidste fase af byggeriet. Det fremgår også af arkitekt Thomas Meldgaard Pedersen opslag nedenfor, som dokumenterer et godt og konstruktivt bygge- og planlægningsforløb imellem de implicerede fagpersoner og virksomheder.

“Tanken bag Snestrup Have er, at ved at dele vores fælles ressourcer kan vi forbruge mindre og bidrage til en bedre fremtid for vores planet,” siger brødrene Nygaard. Bofællesskaber og fællesspisning er en del grundlaget for fællesskabet i Snestrup Have. Café-huset er centrum for sociale aktiviteter og et sted, hvor beboerne kan samles og styrke fællesskabet – og man mindsker risikoen for eksempelvis ensomhed. Beboerne kan nyde et fællesskab, hvor de sammen skaber en meningsfuld og bæredygtig livsstil.

Men det stopper ikke her. Forholdet til naturen og miljøet er også væsentligt i Snestrup Have. Snestrup Have ApS, et realistisk og fremsynet selskab ejet af Henrik og Jesper, varetager udviklingen, opførelsen og driften af projektet. De lægger stor vægt på at anvende deres sunde fornuft og skabe attraktive lejeboliger for seniorer.

Snestrup Have er et eksempel på, at et byggeprojekt handler ikke kun om at skabe et smukt og funktionelt sted at bo, men også om at efterlade et positivt aftryk på både samfundet og naturen – helt i tråd med CJ’s grønne tanker og værdigrundlag, her konkret og håndgribeligt omsat i et visionært byggeri.

”Projektet Snestrup Have er et særdeles godt eksempel på, at man sammen kan godt kan stræbe efter et byggeri med bæredygtigt hensyn til en fornuftig pris og i et stærkt partnerskab og samarbejde, hvor alle bringer deres kompetencer sagligt ind med sigte på et godt slutresultat, hvor økonomien holder. Det gør det, når man arbejder tæt sammen og deler gode værdier”, siger Jonathan Smetana, administrerende direktør i CJ A/S.

Læs mere om Snestrup Have i hjertet af Odense her: https://lnkd.in/e8XJ6Rhw

TMP Arkitektur ApS